book cover

Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych

Kłossowski, Tadeusz

Year of publication: 1963.

Mięso, Wędliny, Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo.

available:

1 from 1

Author
Kłossowski, Tadeusz
Title
Domowy wyrób wędlin : wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Year of publication
1963.
Volume
127, [1] s. :
Dimensions
23 cm.
Object passwords
Mięso
Wędliny
Wieprzowina kucharstwo i przetwórstwo.
100
%a Kłossowski, Tadeusz
245
%a Domowy wyrób wędlin : %b wykorzystanie i utrwalanie mięsa i wyrobów mięsnych w gospodarstwach domowych /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1963.
300
%a 127, [1] s. : %b il. ; %c 23 cm.
650
%a Mięso
650
%a Wędliny
650
%a Wieprzowina %x kucharstwo i przetwórstwo.

Available items

1.
Accession: A4584
Signature: 64
Status: Checked in

Most often borrowed